СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 16.12.2019 – 22.12.2019

x


Социалната ви активност е много висока, преговаряте за интересите си и така е правилно, точно сега е подходящ моментът да въздействате положително на вашите обществени позиции като не позволявате да бъде подменено мнението ви, онова, което сте заслужили, извоювали. Ако все пак се сблъскате с некоректност, която не може да бъде преодоляна, тогава ще прекратите някои договори или връзки, които ви действат по-скоро дестабилизиращо.

В друг случай възникват разяснителни разговори на работното място, нови изисквания, с които ще трябва да се съобразявате, ако прецените, че това е уместно. Все пак е полезно да се пазите от некоректно въздействие, в по-неприятна форма интриги, обменът на информация може да прилича малко на „развален телефон“. В оптимален вариант това се превръща в повод да пренаредите приоритетите си, да отстраните задачи, които само ви отнемат време без съответни ползи, разпиляват ви и т.н.

Можете да разчитате на семейството си или в този сектор текат трансформации, може и около членове на семейството, които дори и да не са винаги лесни, все пак се оказват за добро. Отново като вариант – инвестирате в недвижимо имущество, действате така, че да подобрите условията си на съществуване…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Откраднахме ги от мъжкия гардероб.

Ако сте пропуснали
Най-четени