СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 17.05.2021 – 23.05.2021

x


През първата част от седмицата съществуват обстоятелства, които ви подкрепят, правят ви стабилни и допринасят за просперитета ви, дават ви възможност да защитите интересите си, да подействате позитивно на средата си на съществуване като хармонизирате връзките си, справите се с имотни, битови казуси, наследства, премествания и т.н. Поне можете да повлияете силно на горе-изброеното и да постигнете успехи, на които ще разчитате дълго.

През втората част на седмицата ежедневието ви може да излезе извън обичайния ритъм, защото възникват допълнителни ангажименти, преобразувания на работното ви място, необходимост да пътувате или да повишите квалификацията си.

Обърнете внимание на случващото се, защото то може да е дълготрайна и обновяваща тенденция, тя ще се отрази на кариерното ви развитие и вие ще имате своите възможности над средното ниво, но от вас ще се изисква адаптивност, да отговаряте на нови или по-високи очаквания… помислете, ще имате достатъчно подсказки – какво ще допринася за благоденствието ви, какво е безперспективно и предизвиква късане на договори, връзки и т.н.

Все пак е полезно да се пазите от недоразумения на работното си място, изисква се да сте изрядни в документи, за да не се въвлечете в обърквания и спорове, които ще се завлачат до юли и със съответните последици.

Колкото сте по-отворени към нещо различно, така че да излезете извън границите на познатото, но и се доверявате на обективност, факти – толкова повече ще можете да извличате ползи от всякакви ситуации.

Ако пътувате или преговаряте с хора извън близкото ви обкръжение – посланията към вас не са еднозначни, изискват да вниквате в подробности, да проследявате причинно-следствени връзки, за да не се изгубите, образно казано, да си спестите недоразумения…

В любовта – на този етап всичко е наред или може да оздравите отношенията си, това ще се случи при всички перспективни контакти.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметричен блейзър от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT

Обувки на висок ток от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини пола от ETRO

Мини пола от ETRO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Дънки от FRAME Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ех, този вечен тренчкот!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ