СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП везни 17.10.2016 – 23.10.2016

x

7-Libra


До края на тази седмица Слънцето е във вашия зодиакален знак, традиционно през това време вие създавате енергийна програма от приоритети за цялата нова година, а като прибавим и факта,  че Юпитер е също във Везни, става ясно, че на вас ви предстои един вълнуващ етап от развитието ви ,който ще преобрази начина ви на съществуване на различни нива- кариерно развитие, популярност или партньорски отношения. При всеки акцентът е индивидуарен и различен, но сега вие можете и трябва да насочвате потокът от бъдещи перспективи, като минимум- се фокусирате върху приоритетна цел, а тя ще намери начин да прорасне през идните месеци.

Е, не всичко ще се случва по предварителен план. Особено в частта „партньори”- те могат да ви изненадват доста с поведението и решенията си, но това е също- своеобразен „тест” –до колко са надеждни, а и какви скрити мотиви могат да изплуват на повърхността. В друг вариант- промени около тях по външни и независещи причини-рефлектират и върху вас самите.

Не по-малко активна сфера е домът и семейството ви. В това поле се случва нещо важно- от уреждане на следствени въпроси, премествания-до уреждане на спорни въпроси с близки и роднини, като някой може да се опита да наложи волята си по един по-остър начин, а не е изключено и самите вие да действате по-крайно. Каквото и да е, за сега получавате първи „сигнали”, а в края на октомври предстоят развръзки.

Вашата покровителка Венера преминава в Стрелец на 18 октомври и ще пробуди жаждата за свобода и независимост-буквално или в по-общ смисъл, вие ставате все по-трудно контролируеми, особено по-младите представители на тази зодия и със съответните последици.

Тенденцията ще се отрази на социалната ви активност, на изказа, вие се активирате, но точно- чрез „дар словото ви” ще постигнете значима част от намеренията си.

В понеделник и вторник-мнозина са с усещането ,че не са в „свои води”, налага им се да се съобразяват с текущите събития, с вид авторитети, да се адаптират.

В сряда и четвъртък настроението ви е променливо, можете да погледнете на реалността с „други очи”, но не без причина, а в резултат на получена информация, осъзната истина и т.н.

В петък и събота сте доста натоварени, дните могат преобразят плановете и перспективите пред вас.

В неделя се разтоварвате в приятна компания.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol

Късо яке от деним със свободна кройка от Trendyol Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна и обеци Amelia Parker

Гривна и обеци Amelia Parker Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi

Чанта от еко кожа с шагрен от Francesca Rossi Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шал с животинска шарка от Oltre

Шал с животинска шарка от Oltre Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза, обемни бижута и ярко червило – това е достатъчно.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ