СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 18.01.2021 – 24.01.2021

x


На 20-ти януари Слънцето навлиза във Водолей и традиционно това се превръща в едно доста позитивно за вас време, когато вие може да разчитате на повече късмет и подкрепа от външни обстоятелства, така че да осъществите честолюбивите си намерения, реализирате мечтите си, разгърнете творческия си потенциал…

По-добре ще се справяте със задачи, при които имате повече свобода на действие, ако заемате управленски позиции или пък имате собствен бизнес, участвате в проекти или сте превърнали вашето хоби в професионална реализация.

В такъв случай обаче, вероятно ще ви се налага да инвестирате повече средства в тези ваши инициативи, но не бива да поемате прекалено големи финансови рискове.

Повишени разходи през настоящата седмица са повече от вероятни, ако те са добре обмислени, тогава всичко ще бъде наред.

Повишени разходи могат да се налагат и като своеобразни вложения в любими хора, това могат да бъдат пораснали деца, партньори и т.н.

В друг случай – периодът е подходящ да преосмислите въпроси като приходи и разходи, също с кого и как взаимодействате, защото това пряко влияе на материалното ви благополучие.

Към настоящия период приходите ви пряко зависят от вид подкрепа и одобрение от страна на важни за вас хора, които влияят на благоденствието ви, съответно – вие ще трябва да укрепите едни отношения, които ще ви действат обогатяващо, но вероятно ще трябва да прекратите други, които точат ресурсите ви.

Взаимодействието с финансови институции може да не е съвсем лесно, така че на този етап, ако е възможно, е препоръчително да го избегнете, но ако е наложително, тогава трябва да внимавате за подробности, за да се предпазите от евентуални неприятни изненади.

Бъдете изрядни във финансови документи и събитията ще се развият благополучно. В любовта – преосмисляте чувствата и връзките си, вероятно и не без причина и нека това да има оздравителен ефект.

Ако са се натрупали различия или вид некоректност, тогава те ще ескалират във вид развръзки. Атмосферата у дома, в семейството постепенно може да се хармонизира.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ