СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 18.01.2021 – 24.01.2021

x


Все по-важна за вас тема ще се превръщат приоритети, които се отнасят до дома и семейството, взаимоотношенията у дома, с ваши партньори и т.н. В друг случай – ескалират битови или имуществени казуси, които трябва да бъдат разрешени и в такъв случай отново ще се търси вид консенсус, така че да канализирате преобразованията в оптимално позитивна за вас посока. Не е изключено хора от близкото ви обкръжение да инициират преобразования, които да се отразят и на вас самите.

Каквото и да е, трябва да се има предвид, че случващото се е с дългосрочни последици, така че трябва да бъде насочвана много внимателно.

В последно време вие може да имате усещането, че околните – общо или това са ваши партньори – лични или делови, се държат по-непоследователно, изненадват ви със своето поведение. В такъв случай това ще бъдат ясни показания какво трябва да се обнови в тези ваши връзки, за да се изчистят различия и напрежение, за да прогресират вашите отношения, а не обратното. Ако това е невъзможно, тогава вие рязко може да прекратите онези контакти, които явно са изчерпани, ненадеждни и по-скоро ви действат дестабилизиращо.

През втората част на януари и през февруари повечето от вас ще съществуват в повишена конкурентна среда или пък в обкръжението им ще има личност, която ще е енергична и инициативна, може да подпомага бъдещото ви развитие, ако вие обедините усилия с нея, възползвате се от нейния потенциал, дори и това да е за сметка на факта, че трябва повече да се съобразявате с нея.

В друг случай – енергията ви може да отиде в посока да се справяте със спорове, конфронтации, които е по-добре да избягвате, но все пак ще бъде въпрос на избор от ваша страна… Към настоящия момент може да ви се налага да намалите темпото, за да изберете най-вярната посока на развитие, да си дадете почивка или да обръщате повече внимание на близките си…

Не е подходящо да пресирате събитията. Ако има възможност да изпълнявате вашите ангажименти, включително и чисто професионални от дома си или пък решите да се ориентирате към семеен бизнес, тогава тази идея може да просперира и да намери почва за развитие, стига да направите подходящи стъпки в тази посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ