СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 19.03.2018 – 25.03.2018

x


Във все по-важна тема се превръщат вашите партньорски отношения, които са на път да се трансформират и сега е моментът да ги насочите в една по-положителна за вас посока, съответно да ги скрепите, да изчистите евентуални недоразумения. Вие привличате внимание, може да разчитате на добронамереност, но не всичко е толкова лесно, защото могат да ескалират неразрешени казуси от миналото, които ще изискват прояви на повече гъвкавост и толерантност, така че да бъдат разрешени, а не усложнени. 

За семейните представители на този зодиакален знак, евентуални недоразумения могат да се отнасят до битови и имуществени казуси. Това може да са спорове от рода на “кой ще командва парада у дома“, желание за надделяване над мнението на отсрещната страна по текущи приоритети. В оптимален вариант – това могат да бъдат решения за ремонти или разрешаване на дълго трупани въпроси, които касаят благоустройство и т.н. В този вариант заложете на дипломатичността, за да стопирате своевременно негативи, които могат да порастват и през април.

При всички случаи, вие трябва да укрепите фундамента под краката си, който може да се крепи върху здравината на семейството, изчистване на проблеми с членовете му или пък базови решения, които ще се отразят на средата и условията ви на съществуване – премествания уреждане на имотни казуси и т.н.

Ако сте сами, вие сте прекрасен период да срещнете любовта. В повечето случаи съдбата ще ви среща с интересни, приятни или добронамерени личности, които да ви носят ползи или удоволствие…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Поиграйте със слънчевите лъчи и нюанси…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ