СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 19.04.2021 – 25.04.2021

x


Вие сте в силно трансформиращ период, през който от вас може да се изисква да направите избор, а този избор ще определи и по-далечни перспективи на развитие, те ще се отразят на финансовото ви състояние, благоденствие и т.н.

Не са изключени реформи, които засягат професионалната ви реализация.

Както казах вече – ще имате избор и вие ще предпочетете посоката според текущи възможности, предизвикателства, вашите собствени интереси.

Тази тенденция ще се усили и може да се превърне в началото на нов етап от живота ви, реконструкциите ще ескалират и през идните около два месеца.

Засега е подходящо по-скоро да изберете посоката и да се движите според попътни ветрове, за да не пропускате шансове, за да стигнете по-далеч в мечтите си, дори и това да изисква да проявявате повече гъвкавост, да се съобразявате с външни условия – в лицето на хора и институции, обстоятелства, от които зависите. Вашето благополучие е пряко свързано с подкрепата и одобрението, които можете да съберете от страна на личности, които влияят на благоденствието ви, стабилността ви и т.н.

През тази седмица обаче, не бива да се доверявате твърде много или да се опирате на определени хора, защото част от тях ще ви изненадват с поведението си и по-скоро могат да ви дестабилизират. В оптимален вариант – така ще набележите всички предстоящи опасности, за да вземете мерки своевременно…

Друга водеща тема за вас могат да бъдат близки до сърцето ви хора – партньори или пораснали деца, ако имате такива. Те също могат да се превърнат в проводник на вид промени, част от тях могат да ви изненадват, може да ви се налага повече да инвестирате в тях, буквално и в по-общ смисъл, случващото се да ви помогне пак така да направите анализ затова какво е необходимо, за да бъдат вашите връзки по-здрави. Но, ако има нещо нечестно или некоректно, то ще се прояви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Днес носим лятна джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ