СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 19.06.2023 – 25.06.2023

x


През първата част от седмицата може да ви се налага да наваксвате с дела, вид ангажименти, които да стабилизират позициите ви на работното място.

Не е изключено да попаднете в ситуация, която изисква да отговаряте на повишени изисквания, променени условия на труд или управленски апарат. Каквото и да е, вашата адаптивност, емоционална прозорливост, ще ви водят в правилна и конструктивна посока.

Ако това е невъзможно, тогава някои от вас ще решат да се освободят от работа, която само ги натоварва, но не им носи удовлетворение.

През втората част от седмицата шансовете да се докажете, да „блеснете“, да бъдете забелязани или да направите пробив в кариерното си развитие перманентно ще се усилва.

През цялото време вашата социална активност ще е много висока, в обкръжението ви ще има личност, която много силно ще ви стимулира, ще действа позитивно на вашата инициативност, възможност да реализирате на практика целите си.

Може да разчитате на лидер, любим човек, амбициозен или пробивен човек…

Ако обедините усилия с него, тогава много по-лесно ще се справите с всички предизвикателства, някои от които и внезапно.

Хора от обкръжението ви може да се държат непредвидимо и да ви изненадват, а това пряко да влияе на вашата стабилност…

Подобно на скачени съдове – самите вие рязко може да промените намеренията си и вероятно не случайно, а защото сте предизвикани и трябва да защитавате интересите си.

Случващото се може да ви подтикне да скъсате връзки, договори, които ви нанасят щети.

Бъдете по-внимателни при взаимодействието с финансови и държавни институции или такива, които влияят на благосъстоянието ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Палтото в главната роля.

Ако сте пропуснали
Най-четени