СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 19.12.2022 – 25.12.2022

x


Повечето от вас може да имат нужда от почивка, да намалят темпото или пък да обърнат повече внимание на близки и любими хора, на своето семейство.

Сега могат да се случат някои позитивни преобразувания в този сектор от вашия живот, например – могат да се изчистят недоразумения от миналото, ако е имало такива, можете да подобрите комфорта си на съществуване като инвестирате във вашия дом или пък ще можете да разчитате на семейството си финансово и морално.

Въпреки всичко, може да имате усещането, че трябва да се съобразявате повече с външни фактори, с важен за вас човек, член на семейството или ваш партньор, трябва да допуснете нещо ново и различно, което да промени фона, така че да се изчисти евентуално напрежение, за да бъдете по-щастливи и спокойни – общо.

Обновлението и трансформациите могат да бъдат диктувани от околните, крайният резултат ще зависи от вашата реакция, имате избор и шанс да насочвате, особено в дните на новолунието, което е на 23-ти декември…

В началото винаги по-лесно се влияе, тоест до края на тази седмица, анализирайте силни страни и ги усилете, отстранете завинаги евентуални слаби звена.

На 20 декември Юпитер преминава в Овен постарайте до май 2023 г.

През това време вие може да срещнете любовта, ако все още не сте, можете да надградите и обогатите партньорските си отношения, ако това е невъзможно, тогава ще прекратите деструктивни връзки…

Взаимоотношенията ще влияят силно на вашия просперитет, а от вашите се изисква съзнателно да укрепвате онези, които са полезни, допринасят за успехи, но да прекратяват и други, които са деструктивни.

Вид благодетели, неслучайни хора, ще се появяват в живота ви, ще ви дават шансове почти през цялата 2023 г.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени