СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 20.07.2020 – 26.07.2020

x


Новолунието в началото на тази седмица показва, че ключовият период, който влияе и променя социалния ви статус, ви дава втора възможност да насочите тенденциите в една оптимално позитивна за вас посока. Вероятно в този процес ще трябва да се съобразявате над обичайното с вашите близки, тяхното мнение или ще се налага да разпределяте повече времето си между лични и служебни приоритети.

Въпроси отнасящи се до местоживеене, неразрешени имотни или битови казуси, могат да се явяват като своеобразна спирачка, ако не ги разрешите предварително, трудно ще продължите напред или може да се сблъсквате с перманентни предизвикателства до края на годината.

Така че е препоръчително първо да стабилизирате, установите фундамента под краката си, а после да продължите напред.

Усилията ви в посока по-добро обществено положение, изкачване по йерархичната стълбичка, нови възможности в кариерното развитие, може да се оформят пред вас по един внезапен, дори изненадващ начин, ако сте отворени към нещо ново, различно, нетрадиционно, също търсите вид подкрепа от влиятелни лица или такива, които влияят на благосъстоянието ви. Ще откриете такава помощ, дори и да не ви отворят на една врата, на друга – това ще се случи задължително.

Използването на високи технологии и електронни медии като интернет, но не само, също ще се превръщат в проводник на успехи.

През втората част от седмицата ежедневието ви постепенно излиза извън обичайния ритъм, причините могат да бъдат различни, например вашето собствено желание да си почивате, разнообразите, това могат да бъдат пътувания, желание да разчупите статуквото и излезете извън границите на възможното, тенденцията ще се усили и през следващата седмица, а паралелно с това ще се усили и социалната ви активност, ще общувате с повече хора, а това по един естествен начин ще разшири хоризонтите на развитие пред вас.

Вие все още сте в етап, когато в близкото ви обкръжение има личност, която силно ви влияе и насочва вектора ви на развитие… Възползвайте се от нейната енергия, инициативност, подкрепа. Противопоставяне няма да ви носи ползи, обратното…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ