СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 21.11.2016 – 27.11.2016

x

7-Libra


Социалната ви активност продължава да се усилва, вие можете да преобразите живота си чрез проведени разговори и срещи, чрез сключване на договори, които после ще се окажат надеждни и с дълготраен ефект.

Научавате важни новини, вземате подобни решения, осъзнавате истини, придобивате нова и устойчива позиция, адекватна на променения ви начин на мислене, нагласи и визия за бъдещо развитие.

През това време, друг ключов момент в живота ви са теми свързани с вашия дом и семейство – те могат да се превъртят на ново ниво, фонът ви на съществуване да се обнови и нека това обстоятелство да е с положителен знак за вас.

Някои Везни ще инвестират в дом и близки, други ще уредят имуществени казуси, трети ще предприемат премествания… Каквото и да е, стъпките в една или друга посока ще ви отведат далеч – буквално или в преносен смисъл, а после трудно ще се върнете назад, ако размислите. Така че преди да тръгнете напред, помислете внимателно и отчетете „всичко за” и „всичко против”…

Юпитер продължава да ви закриля и благотворното му влияние перманентно нараства в края на ноември и до средата на декември. Бъдете максимално инициативни, за да не се разминете с някой възможности! Както се казва: „Господ дава, но в кошара не вкарва”.

В понеделник няма да ви липсва компания, но не са изключени и по-емоционални разговори, които да прераснат в недоразумения.

Във вторник и сряда скрити обстоятелства могат да станат явни, научавате подробности – какво препятства пътя ви към щастието и на какво да разчитате. Дните не протичат по предварителен график.

В четвъртък и петък привличате погледи, сами направлявате събитията. Дните може да са „превключващи” на различни нива – в професионален или личен план.

В събота и неделя може да удовлетворите своя прищявка, също да получите подарък и не само материален.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ