СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 22.01.2024 – 28.01.2024

x


Повечето от вас може да имат нужда да намалят темпото и преди да се приготвят за скок към значимо обновление и промяна, която обхваща различни нива от живота, както в личен, така и в делови аспект.

Може да ви се налага да обръщате повече внимание на близките си, на семейството си,  защото те имат нужда от вашата подкрепа или в този сектор от живота ви ескалират най-значимите преобразувания, които сега трябва да насочвате в оптимално позитивна посока.

Някои от вас може да им се налага да се занимават с ремонти, битови и имотни казуси.

Пазете се от недоразумения, особено през първата част от седмицата, а през втората –  постепенно всичко се успокоява, намества, чрез вашата собствена толерантност, гъвкавост, придържане към вид справедливост и обективност или пък се радвате на доброжелателност и разбиране от страна на вашите близки.

Добре се развиват дела, които включват управленски позиции или такива, при които можете да изпъкнете, защото имате собствен бизнес, хоби, което е и работа.

Това, което може да развали в известна степен настроението ви са повишени разходи,  въпреки че те могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции.

Пазете се от недоразумения с любими хора по чисто финансови въпроси.

Венера, вашата покровителка, навлиза в зодиакалния знак Козирог на 23 януари и ще остане в този сектор до 16-ти февруари 2024 г. Ще забележите, че под това въздействие вашата практичност расте, склонни сте да се придържате само към конкретни и обогатяващи цели, които ще допринесат за вашата стабилност. Това може да охлади страстите, да ви „приземи“, но и стабилизира, ще ви подтиква силно да действате целесъобразно, организирана и спрямо конкретен интерес.

До 16-ти февруари ще откривате спокойствие, най-много обич и разбиране предимно сред най-близки хора, вашето семейство, във вашия дом… В друг случай – ще можете да подобрите точно тази сфера от вашия живот.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчно – лежерно.

Ако сте пропуснали
Най-четени