СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 23.01.2023 – 29.01.2023

x


През първата част от седмицата може да имате усещането, че сте в плен на миналото или пък на стари чувства, на любим човек и т.н. Каквото и да е, нека това да се превърне в  стабилизиращ или превключващ момент, след който вие сте много по-обективни, здраво стъпили на земята, може би и за някои от вас – преживели своеобразен катарзис, след който сте по-силни или действате правилно, целесъобразно.

Навлизате в период, през който ще можете да разчитате на повече късмет, вие усещате това, а то ви действа позитивно, ентусиазиращо и т.н.

Срещата е все по-широка подкрепа от страна на околните и все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви.

Освен всичко друго, вие ще намирате време и за развлечения или за близките ви.

Чудесно време е да оздравите партньорски връзки, може да ги надградите с някакви решения или може да се случат събития, които ще очертаят по-дългосрочни и позитивни тенденции за общото ви бъдеще. Например, някои от вас може да решат да се обвържат с брак, ако все още не са сторили това, но вариантите са много като самия живот.

Ако сте сами – можете да срещнете любовта, ако започнете сега нова романтична връзка, тя обещава да е перспективна и дългосрочна.

Все още може да ви тревожат някакви неизяснени казуси, които касаят вашето семейство или пък приоритети, които се отнасят до местоживеене, недвижимо имущество и т.н. Те ще се изяснят през тази или следващата седмица, но повечето от вас ще виждат изход или вид развръзки.

През втората част от седмицата ежедневието забързва своя ритъм, вие ще се стараете все повече да се доказвате на работното място и ще успявате.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени