СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 23.08.2021 – 29.08.2021

x


Голяма част от събитията се движат вече по инерция.

Онова, което трябва да остане в живота ви, се материализира и под формата на сбъдната мечта. В други случаи – откривате алтернативи на развитие и следствие на подкрепа, която получавате, така може да сбъднете съкровено желание, дори и то да изисква повече време, за да се материализира на практика.

Възможно е да се налага да водите преговори с хора, които са извън близкото или традиционното ви обкръжение, за да реализирате намеренията си.

Колкото по-малко афиширате целите си публично, толкова повече ще нараства вероятността да ги постигнете, както се казва: „щастието обича тишината“ и това твърдение е по-валидно от обикновено за вас.

Понякога може да имате усещането, че ежедневието е извън обичайния ритъм, защото имате нужда от почивка и действително намирате повече време да обърнете внимание и на себе си и така е правилно, за да се заредите с енергия и да не се чувствате изтощени. Може да имате нужда да намалите темпото, за да се презаредите с енергия, направите своеобразен избор за бъдещото си развитие. На този фон – Венера ви подкрепят силно от Везни, вашия зодиакален знак, мнозина ще изпитват известна сигурност и спокойствие, защото с по-голяма лекота постигате онова, към което се стремите, получавате внимание и подкрепа от хора, които са близки до сърцето ви.

Не е нужно сега да се претоварвате, чудесно е, ако имате време за отдих, за любими хора, с които може да укрепите отношенията си…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Август, понеделник….офис…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ