СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 23.08.2021 – 29.08.2021

x


Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак, така че то ще ви надари с повече енергия и възможности да влияете на текущи събития и по дългосрочни тенденции.

Традиционно през това време вие трябва да се ориентирате към цели, които са дългосрочни и могат да преобразят живота ви. Това, което ви помага, разчупва границите на възможното пред вас, е демонстрацията на висока квалификация, обогатяване на вашите знания, общуване с хора извън близкото ви обкръжение, това може да са и влиятелни личности, които ви дърпат напред и нагоре. На този фон вие може да сглобите една по-цялостна картина, така че да изберете най-верния път за вашето развитие.

Не е изключено обаче, да се сблъскате с илюзии, там, където ги има, те могат да бъдат свързани с важни за вас отношения. Ако някой е некоректен, нестабилен или подвеждащ, вие ще може да идентифицирате това и да вземете съответни мерки.

В друг случай – вие може да се въвлечете в свободна война с хора, които са склонни да проявяват непоследователност, нелоялност и т.н.

Въпреки всичко, вие сте в прекрасен период да повишите доходите си, да утвърдите авторитета си на работното място, може да извоювате професионални успехи, на които после ще разчитате и през следващите месеци.

Партньорските отношения – възможно е да се сблъскате с някои недоразумения, ако има нещо ерозивни, което ви влияе, то ще се прояви и нека се превърне в повод да се справите с него. В друг случай – вашата половинка може да има нужда от повече внимание…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Август, понеделник….офис…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ