СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 24.09.2018 – 30.09.2018

x


Слънцето транзитира през вашия зодиакален знак вече и ще почувствате подкрепата на този мощен енергиен източник с прилив на енергия, покачване на адреналина, самоувереността, възстановителните сили, борбеност, вяра в собствените възможности, отключване на творческият ви потенциал и т.н.

Ако до скоро сте били склонни да прикривате истинските си мисли, то вече изказвате открито мнението си, може да се превърнете в център от внимание и/или дебати, които в повечето случаи вие инициирате и предизвиквате полезни за вас разяснителни разговори.

Припомням, че през тази част от годината вие градите енергийна програма за цялата предстояща година и е подходящо действително да сте максимално инициативни, вашите действия ще прорастват дълго и няма да останат без адекватни последици. Отстоявайте мнението и интересите си, за да не изгубите контрол над тенденциите, особено по приоритети, които са свързани с дома и семейството ви.

В този сектор все още съществува напрежение, което може да е свързано с благоустройството на дома, местоживеене, закупуване на жилище, уреждане на имотни казуси. В друг вариант – по-възрастна и авторитетна личност обсебва времето ви, изисква повече грижа и/или да се съобразявате с нея… Каквото и да е, подобни теми не са от вчера, но сега клонят към необходимост от вземане на мерки, за да ги завлачите тези неразрешени теми и за дълго в бъдеще. Помислете, не бързайте, изградете си стратегия и пак така в по-далечна перспектива, това ще се налага по различни поводи…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понеделник в офиса, направете го стилен.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ