СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 25.03.2024 – 31.03.2024

x


Пълнолунието на 25 март е едно от най-важните за вас през годината, защото обхваща вашия зодиакален знак. То ще ви покаже кои от вашите високи и честолюбиви планове са осъществими, доколко добре синхронизирате вашите желания с тези на отсрещната страна,  които влияят на ваши бъдещи перспективи на развитие.

Вашият просперитет, стабилност и чувство за щастие, по различни начини и поводи сега преминават през подкрепата и одобрението от страна на партньори, лични или делови,  влиятелни личности.

Препоръчително е вие да сте по-инициативни, дребни ваши действия могат да имат широко отражение върху ваши отношения и бъдещи перспективи на развитие.

Вие може да укрепите връзки, които ще се превърнат в мост към вашите успехи или чувство на щастие.

Ако все пак прекратите някои контакти, това ще е ясен признак, че те са изчерпани и не кореспондират с вашия път и предопределеност, а поради тази причина няма за какво да съжалявате за тях.

През настоящата седмица повечето от вас ще се чувстват доста добре, защото са подкрепени от хора и обстоятелства, в известен смисъл може да се каже, че разчитате на доза късмет, дори на самата съдба…

Имате шанс да направите пробив в професионалната си реализация, да бъдете забелязани и оценени по достойнство, а това по един естествен начин ще се превърне в причина да срещате по-широка подкрепа от страна на ваши колеги, дори и да повишите доходите си,  ако условията на труд го позволяват.

Някои от вас може да срещнат любовта на работното си място или лек флирт да прерасне в нещо повече…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени