СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 25.04.2022 – 01.05.2022

x


През тази седмица  вие може да сте фокусирани върху чисто финансови приоритети,  които са като скачени съдове  за важни за вас хора,  които влияят  на благосъстоянието ви,  това може да са и финансови,  държавни институции.

Вие може да взаимодействате с тях отлично,  така че да спечелите нещо важно за вас,  може да получите подарък, бонус, да водите успешни преговори, да получите повишение,  ако условията на труд го позволяват. По-голяма част от събитията  се движат повече по инерция  и в повечето случаи- в напълно позитивна за вас посока,  защото попадате под нечия опека, има покровител до вас, можете да разчитате и на доза късмет.

Все пак,  ако не всичко се развива точно така,  както искате или очаквате,  тогава ще имате право  на вид обновление,  особено след новолунието,  което е на 30-ти  април.

Ако трябва да направите завой  във вашето бъдещо развитие, така че да сте по-успешни,  тогава това ще бъде особено видно сега,  пред вас ще се разкриват вариант на развитие.

Ако това ви интересува- ще можете да се справите и с наследствени, имотни дела,  да преобразите в положителна посока най-близката си среда на съществуване.

Ако не се нуждаете от промени,  тогава „ ще циментирате“ позициите си  и то за много дълго време… Любовта на този етап е на заден план  или флирт на работното място  може да прерасне в нещо повече.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Ниски обувки от SAINT LAURENT

Ниски обувки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от букле от BALMAIN

Сако от букле от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от BALMAIN

Пуловер от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло от SAINT LAURENT

Черно поло от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сивото е секси, нали?

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ