СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 26.12.2016 – 01.01.2017

x


Ежедневието ви е динамично, натоварено, възможно е да се раздвоявате между служебни и лични приоритети, свързани със семейството ви, уреждане на битови или имотни казуси.

В друг случай, в душата ви е неспокойно, а това е силен мотив да желаете да промените статуквото и да се устремите към нови и по-широки хоризонти, които да ви измъкнат от вид неудовлетворение. Да, социалната ви активност в подобен процес е много полезна, срещате подкрепа на различни нива, ако я потърсите, въпреки че информационния поток продължава да ви носи изненади и изглежда, че трябва да реагирате на момента, постоянно да си сверявате часовника – образно казано.

Хубаво е и да се пазите от „удари под кръста”, поради нараснала конкуренция, нови изисквания, предимно на работното ви място. Не се претоварвайте прекалено, обръщайте внимание и на физическото си състояние…

До края на седмицата е оптимален срок, през който можете да насочвате сърдечните си дела, да се възползвате от доза късмет и симпатии, толерантно отношение. Креативността и прозорливостта са особено високи, отключващи внезапни и бързи шансове. Тенденцията е подчертано валидна до сряда, през тези дни провеждате интересни, полезни, приятни разговори и срещи, осветяващи също по-далечни перспективи.

В четвъртък и петък е препоръчително да бързате бавно, дребни действия имат широко отражение, получавате „сигнали” за социалния си статус – генерално, не ги пренебрегвайте!

В събота и неделя няма да ви липсва приятна компания и все някой ще порадва сърцето ви!

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ