СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Скорпион 26.12.2016 – 01.01.2017

x


Социалната ви активност перманентно се усилва, особено по време и след дните на Новолунието в четвъртък и петък. Причината за това може да са повишените ви амбиции, но също необходимост да отговорите на предизвикателства от страна на важни за вас личности, обстоятелства, променящи ритъма на ежедневието ви, приоритетно – с отражение на работното ви място, финансово състояние и т.н.

Всъщност, за вас сега действително е полезно да сте максимално инициативни, да комуникирате с околните, да търсите и намирате подкрепа, да защитавате правата си, да отстоявате позициите си. Това може да е повод да заздравите връзки – лични и делови, да преподпишете договори, изясните недоразумения, поне се оформя подобен шанс. Ако все пак, с част от желанията ви това не се случи, тогава, това ще е ясен знак, че трябва да промените или оставите нещо зад гърба си, то е изгубило своя смисъл и значение.

Най-силно можете да влияете на сърдечните си взаимоотношения. Хора, близки до сърцето ви – от партньори до деца, са друга фокусна точка, възползвайте се от аспектацията на звездите, за да изчистите евентуални и трупани недоразумения, да стопирате ерозивни процеси. Както се казва – сега е моментът, вид разяснителни разговори, които така или иначе напират, могат да доведат до отлични резултати.

До сряда ви занимават подчертано финансови въпроси, дните са резултатни и можете да получите своеобразна награда, поощрение за положени от вас усилия.

В четвъртък и петък – новини, изненади, не пренебрегвайте „сигналите”, които получавате…

В събота и неделя, вероятно повечето от вас ще предпочетат да прекарат празничните дни само сред най-близките си хора, а не в шумни компании.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ