СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 28.09.2020 – 04.10.2020

x


До края на седмицата вашата инициативност ще бъде в посока да получавате подкрепа от страна на колектива, в който съществувате, на хора, които могат да допринесат за бъдещото ви благоденствие в един по-широк смисъл и усилията ви в тази посока ще бъдат възнаградени, вие действително ще получавате подкрепа и разбиране от страна на определени личности.

Въпреки всичко, не всички ще са чак толкова доброжелателни или пък около вас има партньори, енергични личности, които по-скоро ви напрягат, налага се да се съобразявате повече с тях или да влагате време, усилия, за да им помогнете или пък хармонизирате тези отношения…

При всички случаи – събития и разяснителни разговори към настоящия момент, особено в дните на Пълнолунието, което е на 01 и 02 октомври, ще има широко отражение за важни за вас връзки, ще бъде показателно или определящо.

Добрата новина е, че в значима степен сега можете да влияете на тенденциите, съответно можете да укрепите едни контакти или да прекратите непродуктивни, но задължително ще има инициативни лица, които ще ви подадат ръка, особено, ако се нуждаете от такава.

Голяма част от енергията ви може да се разпределя между лични и служебни приоритети, включително такива, които касаят дома, семейството, недвижимо имущество. За да се справите с всичко това – отново се налага да проявявате диалогичност, да си сътрудничите. Ако пак не се развиват делата точно така, както искате, очаквате, тогава самото време ще намери изход и решения, които да разтоварят това напрежение, ако не веднага, то в края на годината.

Ескалират допълнителни и непланувани разходи, нека да бъдат и целесъобразни…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер с къс ръкав от Valentino

Пуловер с къс ръкав от Valentino Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от VALENTINO

Чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от VALENTINO

Еспадрили от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля с английска бродерия от VALENTINO

Рокля с английска бродерия от VALENTINO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черното е новото…черно. Завинаги!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ