СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 29.08.2022 – 04.09.2022

x


През тази седмица вие често може да се въвличате в дебати, защото се чувствате предизвикани да реагирате точно така, за да повлияете на по-далечни перспективи на развитие или за да насочите в една по-подходяща и желана от вас посока теми, които иначе отчитате за извън контрола си, които внасят известно напрежение в душата ви.

Склонни сте да гледате в по-далечното бъдеще и така е правилно, за да направите подходящ избор, който ще повлияе на различни нива – в личен и делови аспект.

Този поглед ще ви помогне да не се изгубите, образно казано, така че инициирани от вас разяснителни разговори, преговори, вид анализи ще са много полезни, могат да се превърнат в повод за успехи и постигане на вашите  цели.

Хора, стоящи далеч от вас, ви оказват съществено влияние, част от тях могат да внасят известно напрежение, но други да ви оказват полезна подкрепа.

Ако ви се налага да пътувате, да сключвате дългосрочни договори, тогава следва да бъдете по-внимателни и за някои подробности, в такъв случай всичко ще бъде наред, ще е причина да се разтоварите от евентуално напрежение…

Склонни сте да анализирате вашите сърдечни отношения над обичайното, включително като се връщате към миналото, това може да има охлаждащ, но и здравословен ефект,  защото виждате контактите си такива, каквито са и без „розови очила“, съответните позитиви…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от BURBERRY

Жилетка от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди пола от BALMAIN

Миди пола от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от VERONICA BEARD

Сако от VERONICA BEARD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от POLO RALPH LAUREN

Яке от POLO RALPH LAUREN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Този декември очакваме!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ