СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 30.01.2023 – 05.02.2023

x


Вашата покровителка Венера сега е в Риби, така че вие може да сте емоционално по- уязвими или раними. От друга страна – можете да разчитате на повишената си интуитивност и сензитивност, така че да намирате най-верен подход, понякога и инстинктивно, за да осъществите вашите намерения.

В известен смисъл може да се каже, че ежедневието ви е извън обичайния ритъм, но това е подходящ момент да се докажете, да изпъкнете, може да разчитате и на доза късмет в това направление.

Общуването с хора извън близкото или традиционното окръжение, демонстрацията на висока квалификация, ще ви дърпат напред и нагоре, ще ви бъдат доста полезни…

Не са изключени повишени разходи, но те може да бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вас самите или в любими хора, в бизнес, ако имате такъв.

Все пак, ако в обкръжението ви има личности, които ви нанасят повече щети, отколкото да предизвикват ползи и в един по-широк смисъл, ако те проявяват нелоялност, тогава сега можете внезапно да прекратите съответните контакти, но това ще се отчита за позитивно обстоятелство.

Въпреки всичко, повечето от вас ще изпитват дълбоко вътрешно спокойствие и увереност, че постъпват правилно, че владеят ситуацията около себе си.

Вие може да преобразите средата си на съществуване или да поставите едно голямо ново начало, което ще се отрази на всички нива от вашия живот.

Някои от вас ще се измъкнат от сложна или спорна ситуация, която касае домът,  семейството, взаимоотношения у дома или пък недвижимо имущество, место-живеене и т.н.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако не сте успели да привлечете внимание през седмицата, петък е вашият ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ