СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 30.08.2021 – 05.09.2021

x


От началото на седмицата Меркурий ще транзитира през вашия зодиакален знак, така че вие ще се оказвате в центъра от дебати или ще може да проведете доста конструктивни разговори, Особено през втората част от седмицата.

Думите ви имат чуваемост, но може да се наложи да преминете през вид преоценки какво действително искате, какво е най-ценно за вас, за да направите правилен избор и да насочвате бъдещи тенденции в оптимално позитивна за вас посока… Важното е, че ще има варианти, това е сила, но и отговорност.

Ежедневието ви все така е извън обичайния ритъм, възможно е да ви се налага да наваксвате с ангажименти, които са изостанали във времето или сте в процес, през който трябва да прецените какво да оставите зад гърба си, защото е безперспективно и с какво да продължите напред.

В оптимален случай – ще намерите време за почивка, да обърнете повече внимание и на себе си.

Някои от вас ще открият алтернативи за печалба, ако се нуждаят от такава и в лицето на скрита или неочаквана подкрепа. Може би трябва да намалите темпото, да не се натоварвате твърде, за да не се почувствате преуморени. Не всичко протича по предварителен график и затова е препоръчително да реагирате на момента, за да не пропускате шансове, но и да се предпазвате от предизвикателства.

Ако нещо не върви – вероятно това ще е признак, че няма енергия и потенциал да остане в живота ви.

Подходяща е през тази седмица да си доставите някакво удоволствие, като намерите време и за развлечения, за любими хора, така че да укрепите сърдечни връзки, ще имате такава възможност, особено през втората част на седмицата.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени