СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 30.08.2021 – 05.09.2021

x


През цялата седмица вие може да сте силно фокусирани върху важни за вас връзки, лични или делови, партньорски отношения.

Може да ви се налага да обръщате повече внимание на отсрещната страна, да им помагате, защото тя има нужда от това и т.н.

В друг случай – вие може да се стремите да разрешите евентуални спорни въпроси, недоразумения…

Ако има скрити процеси, ерозивни, които ви влияят – те сега ще изплуват на повърхността, ще ги идентифицирате, за да се справите с това и то по един по-решителен и краен начин.

Възможно е определена личност да отнема твърде много енергия или време, вие ще прецените дали това си заслужава, дали има изход и решение, това ще бъде по-видно през втората част от седмицата.

Вашата креативност ще расте, ще откривате все повече варианти на развитие, особено, ако се нуждаете от такива…

Общуването с хора извън близкото или традиционното ви обкръжение, евентуални пътувания, демонстрация на висока квалификация – ще се превръщат в отдушник на евентуално напрежение или проводник на допълнителни възможности.

Друга водеща тема е финансовото ви състояние, този фокус ще се усилва през седмицата, не са изключени някакви големи преобразувания, например инвестиции в бизнес, може и в любими хора, във вас самите. Също преоценки на приходи и разходи, намиране на нови и дълготрайни източници за печалба или стабилизация на настоящите доходи…

Тази тенденция като възможност и перспектива ще се усилва през втората част от периода, така че ако имате подобни желания е хубаво да действате целенасочено и вие може да осъществите за плуването.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени