СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 31.07.2023 – 06.08.2023

x


На първи август предстои пълнолуние, което може да зададе тон на цялата предстояща седмица.

Това Пълнолуние акцентира върху важни за вас връзки, приоритетно с любими хора или с такива, с които сте сърдечно обвързани, това може да бъде ваш партньор, ваши пораснали деца, но в някои случаи могат да бъдат и други личности, включително ваши приятелства.

Чудесен признак ще бъде, ако сега те намерят начин да порадват сърцето ви, значи ще можете да разчитате на същото и в бъдеще.

По време на пълнолунието дребни действия имат широко отражение, възползвайте се и насочвайте тенденциите в предпочитана от вас посока, изчиствайте евентуални недоразумения, ако има такива и ако желаете. Вашата социална активност продължава да е много висока, защото сте търсена и предпочитана компания, не ви липсва внимание или пък ви се налага над обичайното да се доказвате в колектив, за да не позволите да бъдете изместени, за да се предпазите от щети, нелоялна конкуренция или въздействие на различни нива.

Хора от миналото могат да напомнят за себе си, въпрос на избори как ще реагирате и дали ще ги допуснете до себе си.

Ако преди са възникнали спорни и неразрешени казуси, които влияят на благоденствието ви, сега те могат да се възобновят и нека това да се превърне в повод да ги разрешите, включително като действате различно, за да получите по-добър резултат от преди.

Ако това е невъзможно, тогава от вас ще се изисква да се дистанцирате от съответните лица, за да не позволите да ви да стабилизират и в бъдеще. Подобни противопоставяне на интереси в краен случай може да се превърнат в повод вие въобще да смените вашата среда на съществуване. Почти през цялото време ще установявате, че дори и една врата да е затворена, друга може да стои пред вас, така че да преминете през нея и да осъществите мечтите си, дори и те да изискват малко повече време, за да се реализират в пълна степен.

Колкото по-малко афиширате вашите намерения, толкова повече ще расте вероятността да ги осъществите на практика.

Вероятно ще разбирате, че винаги има и „аварийни изходи“, вид алтернативи, че има кой да ви пази гърба, ако се налага…

Ежедневието ви може да е натоварено над обичайното, не е изключено да наваксвате с изостанали дела или пък, ако някой препятства успехите ви на работното място, вие ще можете да го идентифицирате, ще получите известия, може да узнаете тайни или да получите шанс да надникнете в по-далечното бъдеще.

От вас сега може да се изисква да намалите темпото, за да направите избор…

Може би ще е по-удачно да следвате естествени и подкрепящи ви обстоятелства, а ако нещо не върви – значи няма енергия да продължи напред и не е нужно да се опитвате да го задържите… Някои от вас ще се опитат да избягат от рутината, включително като пътуват…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Малката черна рокля и нейните интерпретации.

Ако сте пропуснали
Най-четени