СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 31.07.2023 – 06.08.2023

x


През настоящата седмица може да проявите забележителна критичност, но и обективност, а това винаги има стабилизиращ и полезен ефект.

Ще набелязвате слаби звена във ваши отношения и не само, ще ги сочите на другите и в оптимален случай ще се превръщате във верен коректив за околните.

В не толкова позитивен вариант – вашата безкомпромисност може да охлади или до усложни ваши партньорски отношения, лични или делови. Както и да реагирате, вероятно за това ще си има причина, а вие ще сглобите една цялостна картина, за да изберете най-подходящата посока за вас и в по-далечна перспектива.

Вашата инициативност е по-висока, вие сте в процес на съграждане на едно голямо ново начало, което по един естествен начин ще изисква от вас и да оставите нещо зад гърба си, което е изживяло своето време…

Повечето от вас са в своеобразен преломен момент или когато се налага, да прелистите нова страница в живота си… Миналото все още не ви напуска, а новото не е настъпило съвсем. В тази обстановка това, което ви дърпа напред и нагоре, е вашата висока квалификация, стремеж към съвършенство или способност да не губите по-далечни перспективи от поглед и съответно да действате оптимално рационално, правилно, целисъобразно.

Хора, стоящи далеч от вас може да ви изненадват, но посланията не са еднозначни…

Може да има и такива, за които усещате че ви дестабилизират или се проявяват като недостатъчно надежни.

Изглежда, че ще трябва да внимавате на кого се доверявате и съответно за страните от онези, които са нелоялни и не само.

Ако в миналото са възникнали някакви спорни въпроси, те могат да бъдат дори и юридически, може да включват уреждане на документи, понякога далечни роднини.

Сега тези казуси ще се възобновят, приемете случващото се като право на втори опит, така че да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди…

Седмицата стартира с пълнолуние, което ще зададе тон на целия период… Пълнолунието е на първи август и ще ви покаже какво допринася за вашите успехи, какво трябва да оставите зад гърба си…

Дребни действия на този ден могат да имат широко отражение, имайте го предвид и насочвайте внимателно.

Любовта – тя или е на заден план или е в процес на дълбоки преоценки, или е под въздействие на някакви външни обстоятелства, с които трябва да се съобразявате. Чудесен признак ще бъде, ако сега всичко е наред между вас и любим човек.

Венера е ретроградна до трети септември, докато Венера е ретроградна – нищо не е окончателно и все още може да насочвате, ако желаете, разбира се…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени