СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Везни 31.12.2018 – 06.01.2019

x


Водеща тема за вас са въпроси, които касаят семейството ви, негови членове или пък недвижимо имущество, условия на съществуване – общо. Тенденциите не са от вчера, но сега ескалират и изискват вземане на по-решителни мерки, които да имат своето адекватно отражение, така че да се справите с предизвикателствата, да ги превъртите във ваша полза.

Някои от вас са по-ангажирани от обикновено с  роднини, това може да е родител или друга по-възрастна или авторитетна личност, която ви указва съществено въздействие. Насочвайте, като не забравяте и за собствените си интереси, отстоявате ги практично и не позволявате да попадате под сянката на чужда воля, вид зависимост и т.н.

На този етап ви се налага да променяте своята тактика, за да сте по-успешни и адаптивни и така е правилно. Това ще ви гарантира базисен просперитет, от който могат да дръгнат други преобразувания и на други нива, засягащи дори общественото ви положение.

Използвайте дните до новолунието, за да се изчистите от онова, което препятства чувството ви на щастие, ограничава ви… След Новолунието на 06 януари можете да направите първи стъпки в посока обновление и след направените анализи, постигнати изводи и т.н.

В близкото ви обкръжение се появява енергична личност, която може да ви е много полезна, да ви подкрепя, но също да изглежда независима…

В друг вариант – партньори (лични или делови) ще се покажат в различна светлина, ще изискват повече внимание, понякога повече да се съобразявате с тях…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN

Асиметрична жилетка от вълна и кашмир от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Малка кожена чанта от CHLOÉ

Малка кожена чанта от CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели боти от MONCLER

Бели боти от MONCLER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черно поло с копчета от BALMAIN

Черно поло с копчета от BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нова седмица на хоризонта. Нека си пожелаем успех!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ