СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Дева 24.08.2015 – 30.08.2015

x

6-Virgos


Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак, а благодарение и на Юпитер, вие навлизате в ключов период за социалния ви статус, когато ще нараснат честолюбивите ви планове, желание да реализирате и най-смелите си мечти, да се откъснете окончателно от миналото, от онова, което ви е носило повече изтощение и вреда, отколкото ползи.

И така, звездите постепенно ще влеят нови сили, идеи, възможности.

Онова, което ще ви спира в повечето случаи ще бъдат „другите”- партньор, семейство, някакви ангажименти извън контрола ви, но някак задължителни, такива, с които трябва да се съобразявате или черпят значими ресурси – психически или физически.

Е, какво пък, в пълна степен ще можете да разчитате на себе си, да вървите напред и да покорявате нови върхове, но не рядко и като „дърпате” близките си след себе си, като минимум се съобразявате в значима степен.

Любовта е зад гърба ви по различни поводи, защото криете истинските си чувства или ги преразглеждате, защото сте отдадени на тайна любов, но не е изключено и към вас да не са твърде коректни.

Но вие умеете да превъртате негативите в позитиви – така ще бъде и сега, под формата на алтернатива, фокусна точка, която сами ще изберете и на която ще се осланяте като вариант.

Пълнолунието от събота и неделя пряко ви засяга и може да ви даде някаква яснота за партньорските ви отношения, връзки с влиятелни за вас лица.

През втората седмица се пазете от натягане на напрежение между вас, недоразумения и т.н., защото ще ви влияят после поне през следващите две седмици.

В оптимален вариант – прозирате истина, сваляте „розови очила”, перспектива, която ще ви поднесе на други релси, нещо от рода на „аз или другите”… Това може да се превърне в лайтмотив за цялата следваща година, разбира се най-добре се влияе на оформящите се перспективи в началото, така че дерзайте в избраната посока, като не губите целите си в по-далечен план, а Юпитер – планетата на щастието ще ги осъществи, ако не веднага, то през следващата година, че и години /цикълът на Юпитер е 12 години, може да се върнете назад и да анализирате/.

В понеделник тонусът ви не е много висок или се раздвоявате между лични и служебни ангажименти.

Във вторник и сряда авторитетът ви е значим, притежавате и доза късмет, но се пазете от крайности…

В четвъртък и петък ежедневието ви е доста натоварено, възникват непредвидени обстоятелства, които да объркат предварителния ви график.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT

Бели boyfriend дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN

Чанта от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бели сникърси от PRADA

Бели сникърси от PRADA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD

Гривна от розово злато с диаманти от CHOPARD Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък сме бели и добри…може би…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ