СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 01.03.2021 – 07.03.2021

x


Водеща за вас тема са чисто материални приоритети и на тях можете да въздействате позитивно сега като разчитате и на подкрепа от страна на семейството си, а в друг случай – справяте се успешно с имуществени казуси, вие също можете да инвестирате в дома си – пари, но може и да е повече време, вид усилие, което пак така ще има позитивен ефект и може да снижи евентуално напрежение, което ескалира при някои през последните седмици.

Възползвайте се от аспектацията на звездите и ще извлечете максимални ползи или ще превъртите някои предизвикателства в полза и по горе-описания начин.

Вид ограничения пред вас – видими, реални или пък това са лични само-ограничения, постепенно ще отпаднат и подобно на товар.

Причините за това може да са различни, например вие сменяте подхода и резултатът е точно такъв или пък пред вас застават повече възможности, варианти, които сега идентифицирате и се възползвате от тях, а това ви кара да се чувствате по-спокойни или свободни. Тази тенденция ще расте през идните седмици.

Вниманието ви може да е все по-силно обсебено от близък до сърцето ви човек, това може да е партньор, пораснали деца, ако имате такива. В повечето случаи ще можете да разчитате на тях, а те ще ви дърпат силно в посока, която ще ви е полезна или приятна.

Може да се почувствате вдъхновени от идея, решение и желание, което ще преобрази, както вашия собствен живот, така и този на близкото ви обкръжение.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Подаряваме ви малко слънце в мрачния ден!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ