СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 02.08.2021 – 08.08.2021

x


Във фокус сега са партньорските ви отношения или важни за вас връзки. Ако те се нуждаят от вид обновление – това ще бъде повече от видно през тази седмица.

Вие може да използвате вашият креативен и оригинален подход, така че да допуснете нещо ново и различно във връзките ви и те да станат по-здрави, понякога по-свободни и по-интересни.

Все пак е въпрос на избор какво вие искате и какви тенденции са натрупани във времето.

Обединяващо правило е обаче, че сега задавате тенденции, които ще са дългосрочни и ще се отразят на тези приоритетни за вас отношения. Препоръчително е да  усилите позитиви, да гледате в по-далечно бъдеще и да си изберете обща и обогатяваща цел, която ще подобри и освежи фона ви на съществуване.

Семейните Водолеи могат да решат да инвестират в своя дом, например чрез ремонти, закупуване на вещи или нещо друго и това ще има силно позитивен ефект в повечето случаи.

Ако това не е ваша тема, тогава вие може да се стремите към по-голяма популярност, получаване на вид подкрепа и одобрение, така че да стабилизирате финансовото си състояние или пък да го повишите, защото подобен шанс ще съществува, ако действително се ориентирате в тази посока – сътрудничество, получаване на одобрение и подкрепа…

В душата на повечето от вас кипят силни страсти, може да ви подтикват да действате спонтанно и да извършвате базисни преобразувания в живота ви, ако все пак те са обвързани с визия за по-далечното бъдеще, тогава всичко ще е наред, но все пак е препоръчително да не прибързвате, дори и да има провокации в тази посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черно – бяло и скъсан деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени