СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 08.08.2022 – 14.08.2022

x


Водеща тема във вашия живот са партньорските отношения. Те може да изискват вид обновление, разяснителни разговори, които да заздравят и освежат вашите чувства и привързаност.

В този процес може да ви се струва, че трябва да правите повече компромиси и на практика, понякога да е така, но повишена адаптивност, допускане на нещо ново и различно, балансиране между вашата гледна точка и тази на отсрещната страна –  действително ще се превърнат в своеобразен прогрес във вашите отношения, изчистване на недоразумения, снижаване на евентуално напрежение.

Ако сега във вашите връзки всичко е наред, можете да се поздравите и да сте уверени, че   силата на чувствата и привързаността между вас е значима, а вие определено можете да разчитате един на друг, можете да преодолеете много или всичко заедно.

Ако забележите недоразумения, отстранете ги своевременно, сега е моментът да внесете промени, които ще наместят пластовете между вас и това ще има дългосрочно отражение за следващите седмици и месеци…

На 12-ти август предстои пълнолуние, прекарайте тези дни така, както искате това да се случва и през останалата част от периода, а може и много по-дълго.

При някои от вас могат да възникнат битови или имотни казуси за разрешаване,  атмосферата у дома може да се промени по един бърз и изненадващ начин, но не е случаен, защото за тези тенденции сте предупреждавани не от вчера.

Вие може да реагирате различно, за да получите различен и по-добър резултат от преди,   който ще подобри атмосферата у дома, това може да се превърне в повод да се справите със спорни въпроси, да намерите изход и решение за  наследствени приоритети или такива,  които се отнасят до местоживеене и т.н.

През последните дни на седмицата ще се радвате на все повече внимание и подкрепа от страна на любими хора или поне повече разбиране…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от кашмир KHAITE

Жилетка от кашмир KHAITE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Копринен панталон от TOM FORD

Копринен панталон от TOM FORD Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA

Свободен панталон от вълна и кашмир от MAX MARA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от NORMA KAMALI

Миди рокля от NORMA KAMALI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Студено е, об(л)ичайте се!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ