СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 08.08.2022 – 14.08.2022

x


Вие може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът и на практика може да е точно така, може да се налага да вземате важни решения, които ще се отразят на вашето финансово състояние.

През тази седмица е препоръчително да преосмислите приоритети, които се отнасят до приходи и разходи, същевременно е подходящо да обедините усилия с хора, които допринасят за благоденствието ви.

Препоръчително е да се пазите от конфликти, които ви нанасят щети.

Все пак, ако се налага, трябва да се дистанцирате от личности, които по-скоро ви дестабилизират и е по-добре да страните от тях, ако има такива – това ще бъде особено видно.

Вие можете да превъртате всички предизвикателства в полза чрез вид подкрепа, ако преговаряте за такава.

Може да ви се налага активно да взаимодействате с финансови институции, в оптимален случай – вземате решения за инвестиции, ако не поемате прекалено големи рискове, тогава всичко ще е наред. Ако имате собствен бизнес, той може да се нуждае от обновление…

Ако имате пораснали деца, тогава те може да имат нужда повече от вашето внимание,  също – морална или материална подкрепа. Партньорските отношения преминават през свободен катарзис.

Цялата седмица е изпълнена с изненади, нека те да са позитивни за вас, а промените,  които нерядко ще се изискват и ескалират по различни поводи, да се превърнат в пусков механизъм и енергия за вид прогрес на различни нива от вашия живот, изчистване от  непродуктивни влияния, за да се допусне нещо ново и по-позитивно.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени