СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 08.11.2021 – 14.11.2021

x


Амбициите на повечето от вас са значими или се намирате в период, когато се налага да се доказвате над обичайното, за да не бъдете изместени или за да се изкачите по йерархичната стълбичка.

Възможно е мнозина да са изправени пред някакъв избор, който ще се отрази на това дали да бъде съхранено статуквото или пък да прелистите нова страница, като случващото се ще има отражение върху общественото ви положение, стабилност или взаимоотношения, които са приоритетни за вас и влияят на бъдещото ви развитие, това могат да бъдат и партньорски отношения, лични или делови.

Добрата новина е, че в повечето случаи ще влияете на тенденциите над средното ниво, така че от вас ще зависи окончателния вариант. Не е изключено обаче, за да придобиете едно, да ви се налага да се откажете от друго или пък да направите някакъв компромис, вие ще решите дали си заслужава и т.н.

Най-силно можете да влияете на тенденциите в сряда и четвъртък, а може и да сте предизвикани да реагирате, да направите важни стъпки… Стари и неразрешени казуси могат да напомнят за себе си и сега можете да действате различно, за да получите различен и по-добър резултат от миналото.

Почти през цялото време през вас ще се разкриват  невидими до този момент шансове, варианти на развитие, обходни пътища към целите ви, ако искате да ги видите, те ще се очертаят на хоризонта.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени