СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 09.08.2021 – 15.08.2021

x


Все още се намирате във важен период, който се отразява на партньорските ви отношения.

Луната е нарастваща, така че през тази и следващата седмица вие може да зададете тенденции, които ще прорастват дълго време, през идната година или като минимум през идното полугодие.

Препоръчително е да направите всичко възможно, така че да оздравите партньорските си отношения или важни за вас връзки, ще имате такава възможност, в значима степен посоката ще зависи предимно от вас. Понякога може да ви се струва, че ви се налага да правите прекалено много компромиси или пък да снижите изискванията към отсрещната страна. Пазете се от преувеличения, които могат да предизвикат обратен от желания или очаквания резултат, също при общуването да не стане „от клечка – мечка“…

Все пак зависи и вие какво искате.

В душата ви се разгарят силни страсти, животът ви действително може да се преобрази и то в положителна посока, която ви действа обогатяващо, особено, ако се концентрирате в посока получаване на подкрепа или одобрение от страна на хора, които допринасят за благоденствието ви.

Ще получавате „зелена светлина“ в значима степен и в това направление. Някои от вас могат да материализират полагани усилия от доста време, получаване на своеобразна награда, сбъдване на тайно или съкровено желание.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени