СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 11.02.2019 – 17.02.2019

x


Слънцето е във вашия зодиакален знак, Луната е нарастваща, така че вие все още сте в ключов период, през който градите енергийна програма за цялата предстояща нова година. В този процес мнозина от вас са предизвикани да отстояват своите интереси по-енергично, понякога да се въвличат в словесни войни. Дали се справяте добре или пък някои от събитията са повече извън контрола ви, носят ви изненади – разбирате до края на тази седмица, приоритетно до 15 февруари.

Препоръчително е през това време все пак да избягвате противопоставяне, което може да ви струва скъпо -буквално и в по-общ смисъл, опитайте се да заложите на дипломатичността и след като бурята отмине, ще погледнете на случващото с други очи, ще възникнат варианти, които преди не сте забелязвали.

Ако все пак скъсате рязко връзки и договори, ако чуете новини, които преобразяват представите ви за близкото ви обкръжение, тогава вероятно ще прелистите нова страница и тя ще е свързана пряко с чисто практични цели – да стабилизирате финансовото си състояние, да повишите доходите си.

Подобни възможности ще се появяват след 15 февруари, към вас идват постъпления по един неочакван начин, можете да откриете алтернативни, паралелни доходи, а може и да се доберете до неочаквана, скрита опека. Каквото и да е, внимавайте за подробности, търсете и ще откривате обогатяващи източници…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Не просто неделя, ами празнична неделя – идеално време за ефирни рокли!

Ако сте пропуснали
Най-четени