СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 11.02.2019 – 17.02.2019

x


Слънцето е във вашия зодиакален знак, Луната е нарастваща, така че вие все още сте в ключов период, през който градите енергийна програма за цялата предстояща нова година. В този процес мнозина от вас са предизвикани да отстояват своите интереси по-енергично, понякога да се въвличат в словесни войни. Дали се справяте добре или пък някои от събитията са повече извън контрола ви, носят ви изненади – разбирате до края на тази седмица, приоритетно до 15 февруари.

Препоръчително е през това време все пак да избягвате противопоставяне, което може да ви струва скъпо -буквално и в по-общ смисъл, опитайте се да заложите на дипломатичността и след като бурята отмине, ще погледнете на случващото с други очи, ще възникнат варианти, които преди не сте забелязвали.

Ако все пак скъсате рязко връзки и договори, ако чуете новини, които преобразяват представите ви за близкото ви обкръжение, тогава вероятно ще прелистите нова страница и тя ще е свързана пряко с чисто практични цели – да стабилизирате финансовото си състояние, да повишите доходите си.

Подобни възможности ще се появяват след 15 февруари, към вас идват постъпления по един неочакван начин, можете да откриете алтернативни, паралелни доходи, а може и да се доберете до неочаквана, скрита опека. Каквото и да е, внимавайте за подробности, търсете и ще откривате обогатяващи източници…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къса рокля с колан от GIVENCHY

Къса рокля с колан от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блейзер от Max Mara

Блейзер от Max Mara Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от LOEWE

Кожена чанта от LOEWE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Аз не се обръщам към модата, модата се обръща към мен.“ – Дафне Гинес

Ако сте пропуснали
Най-четени