СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 11.02.2019 – 17.02.2019

x


Слънцето е във вашия зодиакален знак, Луната е нарастваща, така че вие все още сте в ключов период, през който градите енергийна програма за цялата предстояща нова година. В този процес мнозина от вас са предизвикани да отстояват своите интереси по-енергично, понякога да се въвличат в словесни войни. Дали се справяте добре или пък някои от събитията са повече извън контрола ви, носят ви изненади – разбирате до края на тази седмица, приоритетно до 15 февруари.

Препоръчително е през това време все пак да избягвате противопоставяне, което може да ви струва скъпо -буквално и в по-общ смисъл, опитайте се да заложите на дипломатичността и след като бурята отмине, ще погледнете на случващото с други очи, ще възникнат варианти, които преди не сте забелязвали.

Ако все пак скъсате рязко връзки и договори, ако чуете новини, които преобразяват представите ви за близкото ви обкръжение, тогава вероятно ще прелистите нова страница и тя ще е свързана пряко с чисто практични цели – да стабилизирате финансовото си състояние, да повишите доходите си.

Подобни възможности ще се появяват след 15 февруари, към вас идват постъпления по един неочакван начин, можете да откриете алтернативни, паралелни доходи, а може и да се доберете до неочаквана, скрита опека. Каквото и да е, внимавайте за подробности, търсете и ще откривате обогатяващи източници…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Mood Designer Sweatshirt за Нея

Напишете вашето послание тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Нея

Mood t-shirt за Нея Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Него

Mood t-shirt за Него Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Никога не сме прекалено заети, да изглеждаме зашеметяващо!

Ако сте пропуснали
Най-четени