СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 11.05.2020 – 17.05.2020

x


Все още се намирате в период, през който можете да извършите базисни и положителни трансформации в дома си. Например, можете да подобрите фона си на съществуване като изчистите евентуални недоразумения с близките си, в друг случай – разрешите имотни, битови, жилищни казуси, включително такива, които са натрупани във времето.

В този процес мнозина ще използват скрити възможности и похвати, за да постигнат набелязаните цели, а други ще се възползват от инерционни сили, извоювани вече позиции и успехи в избраното направление.

Звездите ви дават допълнителни, понякога невидими на пръв поглед или неочаквани шансове за въздействие на всичко горе-описано. Помислете, използвайте стратегия, доверявайте се на интуицията си.

Успех ви носи вид опека, до която можете да се доберете, вид покровител, включително от страна на личности, които са стоящи далеч от вас – буквално или в по-общ смисъл.

На този фон друга водеща тема е любовта, вие може да сте в своеобразен разцвет, с който печелите с по-голяма лекота симпатии, привличате внимание и т.н. Случващото се обаче ви кара да преосмислите сърдечните си връзки или подходът във вашата комуникация с важни за вас хора. Ако са ескалирали недоразумения в последно време, сега своеобразни ретроспекции могат да помогнат да коригирате нещо, така че да постигнете други и по-добри резултати. А може би да си върнете нещо изгубено? За целта може да ви се налага да инвестирате в любими хора или да дадете едно, за да получите друго и по-ценно за вас. Вие е прецените дали си струва цената на това, което искате да придобиете и то обсебва съзнанието ви…

Ако това не е ваша тема, тогава може да сте силно привлечени от идея за собствен бизнес, да се изявите повече чрез творчество и не толкова като понасяте ограничения…

Повишени разходи са твърде вероятни, но могат да бъдат полезни или неизбежни инвестиции.

Не позволявайте все пак чисто финансови въпроси да застават между вас и важни за вас хора.

Отново като вариант – навлизате в процес на преоценки – кое е истински важно за вас /определени личности, обстоятелства/, кой ви носи щети – понякога директно, от кого можете да извлечете ползи.

Случващото се ще ви помогне да си изградите стратегия, да се борите за интересите си и мнозина ще успеят, ще направят важен пробив до края на юни. Същественото сега е да се избере вярната, печеливша посока и по горе-описания начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Овърсайз визия за всеки ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ