СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 12.04.2021 – 18.04.2021

x


Информационният поток през тази седмица е много усилен и вие може да проведете доста успешни преговори, думите ви имат подчертана чуваемост, възползвайте се по оптимален начин. Седмицата стартира с новолуние, което може да постави едно голямо ново начало във вашите близки отношения, добрата новина е че вие може да ги насочвате според личните ви желания…

И така, подходящо е да преговаряте за интересите си, да изказвате идеи, които ще намерят одобрение и със съответните позитиви.

Сключени контракти през тази седмица или постигнати договорки, създадени или укрепени връзки, ще се превръщат в мост към вашето благоденствие и то за дълго време. Очевидно, колкото сте социално по-активни, толкова по значими резултати и успехи можете да постигнете. Това е подходящо време да укрепите вашите отношения, да ги превъртите в една по-позитивна за вас посока, ако се нуждаете от това.

В друг случай ще обсъждате важни теми, които ще касаят бъдещето ви развитие.

Мнозина ще чуват известия и предложения, които ще са повод да порадвате сърцето си и да получите вид удовлетворение. Все пак не е изключено и да узнаете нещо, което е тайна, действа зад гърба ви или е извън контрола ви. В такива моменти на истината вие действително трябва да вземете по-радикални мерки, например – окончателно да се разделите с човек или обстоятелства, които са безперспективни и асоциативно ви действат повече като товар…

В друг случай – може да бъдете по-крайни във вашия изказ, да направите рязък завой във вашата стратегия и комуникация и съответните последици, които не трябва да губите от поглед и в по-далечна перспектива. Вашите разходи на този етап са значими, нека да бъдат и под формата на полезни инвестиции, все пак е полезно да бъдете по-внимателни по отношение на въпроси приходи/разходи, понякога може да имате усещането, че парите буквално изтичат между пръстите ви, в такъв случай отново ще трябва да търсите вид първопричини и отвъд видимото.

Самотните Водолей могат да срещнат любовта през тази седмица…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Боти от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI

Асиметрична миди пола от BRUNELLO CUCINELLI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA

Жилетка от кашмир и вълна от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнено поло от CHLOÉ

Вълнено поло от CHLOÉ Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Черно и бяло в една класическа комбинация.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ