СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 12.07.2021 – 18.07.2021

x


Ежедневието ви може да е натоварено с доста ангажименти, но и конструктивно, доказвате се на работното място, а ако условията на труд го позволяват – можете да повишите доходите си, да спечелите бонус и т.н. Като минимум – това е морално удовлетворение.

Ако настоящата ви работа не ви удовлетворява, тогава е подходящо да си потърсите нова и да си намерите такава.

Все пак, ако има нещо, което действа деструктивно на реализацията ви, натрупало се е като недоразумения във времето или неразрешени казуси, това понякога може да са и скрити процеси, сега ще ескалират и нека това да се превърне в повод да ги изчистите, премахнете препятствията по пътя си, да извършите положителни промени, както става ясно – възможности и варианти няма да липсват.

Препоръчително е действително да преоцените делата си, да се освободите от задачи, хора и обстоятелства, които само ви натоварват, понякога – действат ви токсично. Преобразувания сега в ритъма на ежедневието ви може да има широк ефект и той да е напълно позитивен за вас, ако сте готови да проявите повече воля, понякога да жертвате едно, за да придобиете друго и по-ценно…

Ако това не е ваша тема, тогава подходящо е да обърнете повече внимание на здравето си, евентуални навици да бъдат променени, за да сте по-здрави, щастливи, за да получите по-добри резултати от миналото.

Друга водеща за вас тема са партньорските отношения, важни за вас връзки.

Вашият партньор сега ще ви действа стимулиращо, в повечето случаи се радвате на добронамереност, дори и понякога позицията му да ви дразни, да ви изглежда, че отсрещната страна е по-агресивна или твърде много трябва да се съобразявате с нея. На този етап това може да се превърне и в полезна подкрепа за вас, ако решите да делегирате отговорности и става въпрос за делови контакти.

В лични и романтични връзки предстоят доста страсти, ярки емоционални преживявания и нека те укрепят чувствата, привързаността и т.н.

Ако сте сами – можете да срещнете любовта.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато в неделя носим най-любимите си рокли…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ