СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 13.01.2020 – 19.01.2020

x


През тази седмица ескалират събития, които ви карат да направите определящ избор, който или ще ви раздели с нещо от миналото или ще ви подтикне да го трансформирате, така че да го превъртите във ваша полза и да спечелите от това.

В друг вариант, стари теми, статукво, въпроси, които сте отчитали за извън контрола ви, придобиват нов облик, преминават на различно ниво, прелиства се нова страница.

В този процес се появяват шансове внезапно да спечелите нещо – материално, под формата на морално удовлетворение, също – промени, които ескалират в последно време в дома и семейството ви, свързани са с битови или имотни казуси – изненадващо, бързо могат да се разтоварят, да намерят изход, поне се канализират в определена посока, за да се снижи напрежение, там, където го има.

Вие все по-активно ще отстоявате мнението и интересите си, може да се превръщате в проводник на разяснителни разговори, да изчиствате неясноти или внезапно да провокирате промени, вероятно и не без причина, нека само всичко да е добре обмислено и то в по-далечна перспектива, колкото сте по-отворени към нещо ново и разлчино, толкова повече предизвикателствата ще се превъртат във ваша полза.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Coffee talks

~Coffee talk~

Вероятно поне веднъж сте чували израза: „Твърде много книги, твърде малко време”, или може би самите вие често го изричате…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ