СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 13.07.2020 – 19.07.2020

x


Ежедневието на повечето от вас е доста натоварено с ангажименти, нека това да се превърне в повод да пренаредите приоритетите си, така че да бъдете по-ефективни или поне да не се претоварвате, за да не пострада и физическото ви здраве.

Периодът е важен за професионалната ви реализация. Ако има скрити и неблагоприятни процеси, които ви влияят, то те ще бъдат по-видни от обикновено, така че да вземете мерки. Вие ще сте по-решителни и или ще действате радикално, съответно ще извършите осезаеми и положителни трансформации като отстраните от пътя си всички злотворни влияния в лицето на конкретни хора, вид натрупани обстоятелства или кардинално ще отворите нова страница в професионалната си реализация. Вероятно не веднага, но от следващата седмица ще имате такъв шанс. В този процес ще имате нужда от подкрепа и добрата новина е, че ще можете да я получите.
Вие все по-твърдо отстоявате интересите си, може да влизате в словесни двубои, мнозина ще бъдат социално по-активни, ще изказват мнение, идеи и така е правилно, по този начин ще привличате все по-широка подкрепа или ще имате шанс да сбъднете съкровено желание.

Мнозина се радват на хармонични сърдечни връзки, поне имате възможност да ги насочвате чрез дар словото си, разяснителни разговори, убедителен и аргументиран изказ.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Градски шик в лятно време.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ