СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 14.09.2020 – 20.09.2020

x


На 14 септември Юпитер се обръща в директен, така че ще ви покаже до края на годината кои минали и важни социални теми ще останат в живота ви, ще бъдат обогатени и развити и съответно – кои жизнени сюжети завинаги ще останат в миналото и зад гърба ви. Всичко случващо се е силно трансформиращо и влияе на материалното ви състояние, на онова, което имате – общо, а то е като скачени съдове за важни за вас хора, които влияят на благосъстоянието ви.

И така, ако не всичко се развива точно така, както очаквате, тогава ще имате право на втора възможност, която ще възникне с Новолунието на 17 септември. Твърде вероятно е обстоятелствата около вас да се променят така, че да получите по-широка подкрепа или пък да се разплете сложен възел, който включва чисто материални приоритети.

Някои от вас ще получат тайна или неочаквана подкрепа, пред тях ще се оформят алтернативи на развитие, които пък ще сбъднат ваша съкровена мечта.

Ключът към благоденствието ви е да си сътрудничите, да създавате и укрепвате връзки, да преговаряте за интересите си, съответно – да се възползвате от одобрение и помощ… Ще имате такъв шанс с предстоящото Новолуние, дори и от вас да се изисква повишена адаптивност…

Партньорските отношения в повечето случаи са благополучни, радвате се на добронамереност и подкрепа. Но ако между вас има натрупани различия, то те ще се проявят по един изненадващ начин, това важи за всички, но подчертано за онези, които са семейни, живеят със своята половинка. В такъв случай – вие ще трябва да сте по-отворени към мнение различно от вашето, да обновите, освежите по един креативен начин домашната, семейната среда, вие можете… Или пък да обновите нещо в подхода си спрямо близки хора, за да канализирате това изискване към вас в позитивна посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къси панталони от BALENCIAGA

Къси панталони от BALENCIAGA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Сако от BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от SAINT LAURENT

Дамска чанта от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла рокля от MATICEVSKI

Бяла рокля от MATICEVSKI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато една чанта не е достатъчна…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ