СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 15.03.2021 – 21.03.2021

x


През тази седмица може да ескалират събития, които касаят вашето финансово положение. Вие може да намерите алтернативни източници за печалба, можете да се доберете до вид подкрепа, която пак така да има положителен ефект върху онова, което имате – общо.

Общуване с хора извън близкото ви обкръжение, тайна или неочаквана опека, пак така ще ви действа обогатяващо – буквално и в по-широк смисъл.

Колкото по-малко афиширате вашите намерения, които засягат вашата сигурност – материална, но не само, толкова повече ще нарастват шансовете да се сдобиете с онова, което желаете. В друг случай – аспектацията на звездите може да се тълкува като шанс да се разплатите със стари дългове или пък да се освободите от тежести и вид неяснота, които ви нанасят щети.

Вие сте в много силен период през 2021 година, която ще преобрази живота на всички от вас поетапно, крайният резултат ще бъде – да постигнете успехи и стабилност, на които да разчитате години напред. През тази и част от следващата седмица пред вас ще се разкрият възможности да осъществите ваша сърдечна мечта, тя може да е свързана с близки отношения, например партньор, който ви подкрепя, това може да бъде ваше пораснало дете, ако имате такова…

Вие може да получавате подкрепа от близки до сърцето ви хора, а като обедините усилия, да зададете Вектор на развитие, който ще е положителен и с широко отражение за бъдещото ви развитие.

И така, възможни са преобразования във важни за вас отношения, ако в близките два месеца е ескалирало напрежение във вашия дом и семейство, сега можете да разтоварите това напрежение, ще имате такъв шанс, стига да искате.

Ако това не е ваша тема, тогава ще бъдете силно мотивирани да разгърнете потенциала си чрез собствен бизнес  или работа, която е и ваше хоби.

При всички случаи – вие сте силно подкрепяни от хора и обстоятелства, от вас се изисква да канализирате тази мощна енергия в по-дългосрочна цел и съответна перспектива на развитие.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Летен аутфит – свобода и лекота.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ