СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 15.03.2021 – 21.03.2021

x


Информационният поток през цялата седмица е много усилен, в повечето случаи вие ще получавате добри новини, вид подкрепа и одобрение, които ще допринесат за удовлетворение от ваша страна или възможност да се сдобиете със своеобразна власт – буквално и в по-широк смисъл. Общуването с повече хора, желанието ви да споделяте идеи и да получавате одобрение и подкрепа – през тази седмица може да се увенчае с оптимално добри резултати.

Вие водите успешни разговори и преговори, в които можете да наложите мнението си и да постигнете желанията си. Колкото сте по-инициативни в тази посока, проявявате висока социална активност и преговаряте за интересите си, толкова повече ще нарастват шансовете да постигнете набелязаните цели.

Вашата популярност расте, думите ви имат все по-голяма чуваемост, можете да създавате и укрепвате контакти, а това по един естествен начин ще преобрази средата ви на съществуване, това може да се случи и поради нови позиции, които заемате или премествания, ако това ви интересува.

Вие сте в отличен период да подействате позитивно на доходите си, ежедневието ви все повече забързва своя ритъм, но се превръща и в резултатно и съответните позитиви.

Повишени разходи или финансова дестабилизация, която по различни поводи ескалира през изминалите около два месеца, сега може да бъде компенсирана, вие можете да стабилизирате материалното си състояние или да повишите вашите доходи, тази позитивна тенденция ще ескалира по един естествен начин, ако работите на хонорар или условията на труд го позволяват, в друг случай – това ще бъде следствие на ваша инициативност и високи амбиции към настоящия момент, както и на подкрепа, която получавате…

Можете да направите пробив в кариерното си развитие, финансово състояние, на които после ще разчитате до края на годината или дори повече…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Когато в неделя носим най-любимите си рокли…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ