СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 15.11.2021 – 21.11.2021

x


През тази седмица вие може да намерите изход и решение от сложни ситуации като използвате обходни пътища към целите си, своеобразна стратегия, намерите „авариен изход“ или пък усилия, които сте полагали до този момент, постижения, до които сте се добрали ще действат като своеобразен щит, който ви помага и пази.

Периодът е показателен или важен за ключови въпроси, които касаят кариерното ви развитие или пък брачни отношения, защото и двете теми се свързват със социалния ви статус.

Ако в живота ви се налагат преобразувания, тогава тази необходимост сега ще ескалира, колкото сте по-отворени към нещо ново и различно, проявявате повишена адаптивност, толкова повече ще извличате ползи, а това ще се превърне в едно голямо ново начало и обновление, което ще ви влияе през следващите месеци, а може и по-дълго. Човек винаги има избор, сега ще установите това в по-ярки краски, така че ако искате да прелистите нова страница, ще имате такъв шанс, хубаво е да гледате в по-далечна перспектива, защото случващото се има такова отражение, за да изберете най-вярната и подходяща за вас посока.

Дребни действия, имат широко отражение, в оптимален случай – леки или по-силни земетресения ще са повод да се наместят пластовете под краката ви и със съответните позитиви, ще има такава възможност, която ще канализира тенденциите в посока, която може да сбъдне вашия тайно желание. Все пак крайният резултат ще зависи от това какво искате, а и какво се е натрупал до този момент.

Вид развръзки, знакови новини и разговори можете да очаквате през втората част на седмицата и особено в дните на пълнолунието, което е със частично лунно затъмнение и на 19-ти, 20-ти ноември.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени