СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Риби 15.11.2021 – 21.11.2021

x


Информационният поток през тази седмица е много усилен, носи ви изненади, помага ви да погледнете в по-далечното бъдеще. В повечето случаи вие ще имате възможност да разширите вашето влияние поради подкрепа, която получавате от колектива, в който съществувате или това са конкретни личности, които влияят на  благоденствието ви.  Въпреки всичко, взаимодействието с влиятелни, власт-имащи личности, хора стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл, не винаги ще е лесно и може да е проводник на напрежение.

Пазете се от деструктивни спорове, вид задкулисие, внимавайте на кого се доверявате.

Периодът не е подходящ да се започват съдебни дела, а ако това се налага, тогава трябва да изберете отлични професионалисти, които да ви помогнат в този процес.

Евентуални пътувания също ще са свързани с напрежение, може да протичат непредвидено, така че е хубаво да внимавате за подробности, да бъдете внимателни почти на всяка стъпка. През тази седмица може да узнаете тайни, ако има нещо, което действа зад гърба ви, то ще бъде по-видно от обикновено, но така ще можете да се предпазите.

През тази седмица внезапно може да прекратите връзки или договори, които са изчерпани, но те ще отворят място за нещо ново и по-перспективно.

Можете да извършите своеобразна чистка на обкръжението си, тоест ще оздравите контакти, които допринасят за благоденствието ви и ще се дистанцирате от други, които са ненадеждни или имат откровено деструктивно въздействие върху вас.

Знакови или показателни новини, понякога и силно преобразуващи вашите взаимоотношения, договори, можете да очаквате в дните на пълнолунието, което е с частично лунно затъмнение на 19-ти и 20-ти ноември.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Нека да е бяла рокля днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени