СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 16.11.2020 – 22.11.2020

x


През тази седмица пред вас могат да се разкрият алтернативи и възможности нещо да промените в социалния си статус – кариерно развитие, домашни условия на съществуване, местоживеене… Вариантите са много и като самия живот, влияят се от вече натрупани тенденции, а също и вашите собствени желания.

Бъдещите перспективи на развитие ще са по-стабилни, ако се осланяте на натрупан опит, авторитет, не правите компромиси със съкровени желания, които кореспондират с вашата предопределеност.

Мнозина ще разкрият допълнителни пътища на развитие пред себе си и като разчитат на вид опека – тайна или явна, от близки или пък хора, които са извън традиционното обкръжение. Диапазонът на развитие е много широк, а вие ще изберете направлението.

Сега спонтанно пред вас могат да застанат шансове с определени предложения, подадена ръка, ако имате нужда от такава… така че да превъртите предизвикателства в полза.

Ако интересът ви към нещо утече, значи то ще се превърне в повод да затворите една голяма глава от романа на вашия живот, за да отворите нова, която кореспондира повече с чувството ви за свобода или щастие.

Повечето от перспективите ви на развитие ще се случват плавно, почти по инерция, а вие само трябва да насочвате внимателно на този етап като не пропускате шансове, не пренебрегвате „сигнали за опасности“ и предстоящи резки завои… Не бива да форсирате събитията, повече ще ги контролирате една в края на годината.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Черен клин от SAINT LAURENT

Черен клин от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Еспадрили от CASTAÑER

Еспадрили от CASTAÑER Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла миди пола от VALENTINO

Бяла миди пола от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от DOLCE & GABBANA

Къси дънки от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Устремени към уикенда със стил.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ