СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 17.02.2020 – 23.02.2020

x


Все по-важна тема става финансовото ви състояние или базисна сигурност в един по-широк смисъл, която обхваща и вашият дом, семейство, натрупани в миналото тенденции.

Е, сега можете да повлияете на всичко горе-изброено по един спонтанен, понякога изненадващ начин. Част от случващото се движи повече по инерция и води до положителни развръзки. Например, намират се начини да се разрешат бързо домашни или имотни казуси, това в някои случаи ще бъде допълнителен, „авариен“ изход, ако се нуждаете от такъв. Седмицата е показателна за трайни преобразувания в най-близката ви среда или какво следва да обновите, за да насочите тенденциите в една по-положителна за вас посока.

Можете да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват или пък да се възползвате от паралелни ресурси за печалба, тайна или неочаквана опека, включително от лица извън близкото ви обкръжение, които пак така ви действат обогатяващо – буквално и в по-широк смисъл.

Новолунието на 23 февруари допълнително ще обнови материалното ви положение. Бъдете по-инициативни, хванете се за „приливната вълна“ и през идните около две седмици ще можете да осъществите идеите си в това направление.

Получавате хубави известия или водите успешни преговори, а думите ви имат повишена чуваемост.

Високата социална активност се превръща в повод да привлечете любов, пари, внимание…

Въпреки всичко през втората част на седмицата и в началото на следващата трябва да се пазите от преувеличения, които ще ви разминат с очакванията, в оптимален случай ще идентифицирате и скрити процеси, които ви влияят, за да вземете мерки…

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Сникърси от STELLA MCCARTNEY

Препоръки от седмицата

Суичер от ISABEL MARANT

Суичер от ISABEL MARANT

Препоръки от седмицата

Къс панталон от CHLOÉ

Къс панталон от CHLOÉ

Препоръки от седмицата

Дънки до глезена от KHAITE

Дънки до глезена от KHAITE

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Вероятно поне веднъж сте чували израза: „Твърде много книги, твърде малко време”, или може би самите вие често го изричате…

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ