СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 17.04.2023 – 23.04.2023

x


На 20 април предстои новолуние, което ще промени отношението ви, комуникацията с вашата най-близка среда, най-близко обкръжение, това дори може да бъдат ваши роднински връзки, може да бъдат договори и т.н.

От вас ще се изисква през следващите седмици, а може би и полугодие да промените нещо в комуникацията с околните, да изчистите евентуални недоразумения, а в някои случаи – да прекратите връзки или контракти, които са изживели своето време, които нямат място в бъдещото и развитие. В този процес може да разгадавате тайни, да ескалира своеобразна борба за власт или кой над кого ще наделее със своето мнение.

Може да проявите забележителна убедителност или твърдост, за да отстоите идеите и интересите си, ако гледате в една посока с определени личности, тогава случващото се ще има оздравителен и укрепващ ефект. Ако това е невъзможно, тогава ще се разграничите и ще оставите в миналото хора и обстоятелства, с които нямате обща визия за напред.

В друг случай – промени около вашите близки се отразяват и на вас самите, но вие решавате как да реагирате и след чутото.

Общуването е проводник на трансформации, които и както казах вече могат да бъдат много полезни за вас, защото ще укрепите контакти, които са перспективни и ще прекратите онези, които са токсични, ще проявите повече воля, смелост и със съответните позитиви.

Повечето от вас се радват на подкрепа от страна на любими хора, партньор или пораснали деца. Все ще намирате време и за развлечения.

Може да извършите положителни промени във вашия дом и семейство като инвестирате в този сектор или пък ще можете да разчитате на семейството си морално и финансово, а вашият дом ще бъде и ваш оазис. Може да разисквате важните теми, да вземете подобни решения, които да подобрят комфорта ви на съществуване да хармонизират атмосферата у дома, сега може да положите начало, което да прораства през следващия месец и да смени „декорите около вас“.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Палтото в главната роля.

Ако сте пропуснали
Най-четени