СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 18.10.2021 – 24.10.2021

x


Информационният поток е много усилен и ви дава възможност да оформите едни по-дългосрочни и по-позитивни хоризонти на развитие, като минимум можете да надникнете в по-далечното бъдеще, можете да сглобите една цялостна картина за вашите перспективи на развитие и според това на кого и в каква степен можете да разчитате, така че да си изберете най-правилната стратегия, за да постигнете вашите цели по-лесно, за да осъществите ваши желание.

През първата част от седмицата може да проведете разяснителни разговори или да чуете новини, които да преобразят важни за вас връзки или договори.
Контакти, които имат позитивно отражение върху вас, ще станат по-здрави, ще можете да изчистите евентуални недоразумения. През това време можете да си изработите евентуална стратегия, която да трансформира отношенията ви в една по-положителна посока, ако желаете разбира се. Ако не искате, тогава рязко може да прекратите отношения или договори, които не кореспондират с вашата визия за бъдещ просперитет.

Хора, стоящи далеч от вас, буквално и в преносен смисъл, могат да обсебват вниманието ви, може да научавате тайни и със съответните последици. Посланията в този смисъл не са еднозначни… но знанието винаги е сила.

Някои от вас може да се ангажират със спорни и дори съдебни казуси, в такъв случай е препоръчително да внимавате за подробности, да бъдете изрядни в документи, хубаво е да избягвате конфликти, доколкото това е осъществимо.

Бъдете по-внимателни и при евентуални пътувания…

В обкръжението ви се появяват хора, които ви подкрепят, подават ви ръка, ако се нуждаете от такава, оценете високо такива личности и се ориентирайте към тях…

Може да се наложи да направите своеобразна чистка на обкръжението си, тази тенденция ще се усилва през следващите седмици.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Пуловер от мохер – ISABEL MARANT

Пуловер от мохер – ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от GABRIELA HEARST

Миди рокля от GABRIELA HEARST Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла риза от VICTORIA BECKHAM

Бяла риза от VICTORIA BECKHAM Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Боти от CHLOÉ

Боти от CHLOÉ Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Съчетаваме комфорт и стил в градска среда.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ